Rejseklar til Nordspanien

Rejseklar til Nordspanien

 - på strejftog gennem Baskerlandet, Navarra, La Rioja, Cantabrien, Asturien, Castilien & León - samt Galicien.
Med »Rejseklar til Nordspanien« stilles der skarpt på en – for danskerne – ret overset del af Spanien. Her finder man udover en enestående natur med pragtfulde strande og meget spændende byer også et kulinarisk slaraffenland med bl.a. udsøgte pintxos i Baskerlandet, spændende oste fra Asturien og masser skaldyr langs kysten. Beliggenheden ud til Biscayen og Atlanterhavet præger klimaet - som tilnavnet »Det Grønne Spanien« antyder må man være forberedt på en byge i ny og næ. Udover en grundig præsentation af byer, seværdigheder og særprægede landskaber som fx Europas største ørken giver »Rejseklar til Nordspanien« også masser af links til …

  • Hoteller, pensioner, hostels og campingpladser
  • Cykeludlejning, surf og golf
  • Museer, gallerier og festivaler
  • Plus tjek på transporten – hvad enten det er med bil, bus, tog eller på cykel

 

Og så løfter bogen fx også sløret for hvor lang tid det tager de vilde tyre at løbe gennem Pamplonas gader under San Fermin festivalen, hvor instruktøren Sergio Leone skød den legendariske slutscene i filmen »Den gode, den onde og den grusomme«, locations i tv-serien »Game of Thrones«, hvor man under folkefesten »Rapa das Bestas« indfanger områdets vilde heste blot for at klippe manke og hale, hvor den danske journalist Ebbe Traberg hædres med en jazzfestival - og selvfølgelig også noget om caminoen. Overalt ser man nemlig de karakteristiske muslingeskaller, som markerer pilgrimsvejen til Santiago de Compostela. Og meget, meget andet!

  • Rejseklar til Nordspanien - på strejftog gennem Baskerlandet, Navarra, La Rioja, Cantabrien, Asturien, Castilien & León - samt Galicien.

1 udgave, 1. oplag – 2020
226 sider, illustreret s/h-foto + farvesider og kort i lomme på omslag
Pris 199,- (inklusiv fragt)

 

 

© 2020 Forlaget Jensen & Lund